Despre noi

Welcome to BeEducated!

BeEducated este un centru educațional special creat pentru cei mici, unde ne propunem sa petrecem timp de calitate alături de tine și de copilul tău.

Ne adresam părinților cu copii între 1 și 3 ani, care își doresc să realizeze activități educaționale cu cei mici în limba engleză. Ne propunem sa realizam toate acestea prin intermediul explorării și a cunoașterii senzoriale.

 Parte din obiectivele noastre sunt:

  • Dezvoltarea relației părinte-copil;
  • Descoperirea jocurilor specifice pentru această categorie de vârstă;
  • Dezvoltarea abilităților motorii, limbajului și învățării;
  • Învățarea gestionării dificultăților întâmpinate la această categorie de vârstă;
  • Învățarea stabilirii anumitor limite și pregătirea pentru intrarea în colectivitate;
  • Încurajarea autoexplorarii și dezvoltarea conștiinței de sine.

Learn More

Nec id facer adipisci regione mei an
Dicunt ornatus signi regione mei an

Curriculum

Activitățile din cadrul centrului nostru sunt structurate pe teme săptămânale. Aceste teme nu se repeta pe perioada unui an calendaristic, ceea ce ne ajuta ca micuții noștri participanți sa nu se plictisească niciodată!

În procesul de transmitere a informației, pe parcursul atelierelor ne bazam pe stimularea a cât mai multor simțuri. Astfel, în cadrul atelierelor cântăm, dansăm, ascultăm muzică. Întotdeauna scoatem la iveală micii artiști, căci colorăm, pictăm ba chiar învățăm sa folosim foarfeca și lipiciul în cadrul activităților de lucru manual.

Pentru a face procesul de învățare cât mai facil și interesant, apelam cu mare bucurie în cadrul atelierelor la messy play, activități senzoriale, activități S.T.E.A.M. Atelierele sunt concepute pentru a stimula dezvoltarea timpurie a copiilor, acestea fiind livrate cu mult entuziasm, în grupuri restrânse.

Ne face placere ca mereu cei mici sa fie ei cei care conduc jocul, așa ca încurajăm jocurile de rol care sa vizeze activități din viață reala.

 

Learn More

Folosim jucării baby friendly din materiale cat mai naturale. Acestea ne ajuta sa combinam cu ușurință distracția cu educația. Ne axăm atenția în special asupra jucăriilor de tip open-ended, ele oferă copiilor oportunitatea de a se angaja în gândirea critica și rezolvarea problemelor. Cu ajutorul lor stimulăm creativitatea, imaginația și explorarea. Jocul cu jucăriile open-ended ajuta la dezvoltarea abilitaților motorii brute și fine necesare în atingerea succesului în etapele următoare ale vieții.